Prespa Birlik

Med mer än en halv startelva borta av olika anledningar orkade inte Prespa Birlik stå upp mot tabelltvåan Räppe, som mot slutet av första halvlek kunde glida iväg och avgöra matchen genom att sätta 5–0 på halvlekens sista spark.

– Vi hade ett par spelare borta redan från början och fick ytterligare två sena återbud som gjorde att vi fick möblera om. Vi har inte tillräckligt stor trupp för att orka stå upp mot ett topplag med de förutsättningarna, konstaterade Prespa Birliks tränare Björn Peters.

Ändå var Prespa Birlik med och hotade i början av matchen. Räppe tog visserligen ledningen tidigt och fyllde sedan på till 2–0, men både efter första och andra målet hade gästerna frilägen som inte resulterade. Kanske saknades avstängde Marcley Manuela mest av allt.

– Det är klart att mål i de lägena hade kunnat ändra allt framför allt mentalt. Men jag tror ändå vi hade fått svårt i längden, menade Björn Peters.

5–0 i halvtid blev 6–0 direkt i andra, men sedan mattades hemmalaget fram till strax innan slutsignal då även 7–0 kom.

– Det är inte här vi ska ta poäng. Men nu har vi viktiga matcher framför oss mot kollegor i botten, det är då det börjar på riktigt, sa Björn Peters.

Prespa Birlik
September 13, 2021