Prespa Birlik

Ännu en sexpoängsmatch för Prespa Birlik, ännu ett halmstrå att greppa i kampen för nytt kontrakt. Men när klockan tickat över 46 minuter i första halvlek gjorde Kristianstad vad som skulle bli matchens enda mål – och chanserna till nytt kontrakt minskade därmed radikalt för Prespa Birlik.

– Det börjar bli svårt att säga att vi har allt i egna händer, men vi kan inte ge upp, vi måste tro på det. Och det är en hel poäng kvar att spela om, allt kan hända, konstaterade Prespa Birliks tränare Björn Peters.

Än en gång hade Prespa Bilrik svårt med effektiviteten. Kristianstad hade mest boll, inte minst i första halvlek, men defensivt hade Malmölaget bra kontroll fram till ledningsmålet alldeles innan halvtid.

I andra tog Prespa Bilik över bollinnehavet lite mer och tryckte upp laget i jakt på den livsnödvändiga kvitteringen, men utan att få till de sista detaljerna.

– Vi gjorde en bra prestation, det tar vi med oss. Men marginalerna var inte med oss idag heller. En poäng hade varit perfekt idag, vi visste att det skulle bli svårt att vinna, därför är det förstås tungt att inte få med sig något alls, suckade Björn Peters besviket.

Prespa Birlik
September 26, 2021