Prespa Birlik

Ett tidigt ledningsmål tog udden av den spänning som eventuellt kunnat uppstå och Rosengård kunde lugnt kontrollera hem matchen.

Rosengård tog ledningen redan i 4:e matchminuten och hann fylla på till 0–2 i mitten av första halvlek. Gästerna hade som vanligt mycket boll och lät inte Prespa Birlik skapa några chanser. Efter 0–3 tidigt i andra halvlek hände det inte mycket mer i matchen.

För Prespa Birlik handlar det mer om att hitta motivation till de sista matcherna från sin avsågade jumboplats.

– Kanske bör vi ge unga talanger mer tid och rutin inför kommande säsonger, vi har inte bestämt hur vi ska tänka riktigt. Det kändes idag som att vi tappat tron på oss själva, men vi måste förstås gå in med inställningen att försöka vinna resterande matcher, menade Prespa Birliks tränare Björn Peters.

Prespa Birlik
October 26, 2021