Prespa Birlik

Ett Prespa Birlik utan mycket att spela för orkade inte hålla motivationen uppe efter att IFK Karlshamn avgjort matchen i början av andra halvlek då 1–2 snabbt blev 1–4. Siffrorna skrev till slut 2–5.

– Inte mycket att säga om. Vi bjöd upp till match i 65 minuter, men efter de två målen hängde vi med huvudena, konstaterade Prespa Birliks tränare Björn Peters.

Prespa Birlik, som inlett en föryngringsprocess och sagt adjö till tidigare startelvespelare som Marcley Manuela och Ivan Bubalo, fick en tuff start när IFK Karlshamn tog ledningen tidigt i första halvlek. Men 1–2 strax innan halvtid tände hoppet.

– Vi hade flera bra lägen där, men det har satt sig i huvudet att vi har svårt att göra mål. Istället för att vi kvitterade kunde de göra sina två på liknande lägen som vi hade, det är skillnaden, suckade Björn Peters.

Efter 1–4 var matchen över, sista halvtimmen blev mer eller mindre en transportsträcka.

– Vi spelade jämnt mot dem borta och nu förlorade vi med tre mål. Vi har inte blivit sämre spelare och de har inte blivit bättre, men mycket sitter mentalt för oss i det här läget, sa Björn Peters.

Prespa Birlik
November 9, 2021