Prespa Birlik

Sex sena återbud och tvåmålsunderläge efter fem minuters spel var inte vad tabelljumbon Prespa Birlik behövde mot Räppe. 0–4 i halvtid blev 1–7 till slut i den betydelselösa matchen.

– Det var inte drömmen att vakna till så många återbud i morse, det får man erkänna. Det blev till att jaga spelare från ungdomstrupperna för att få ihop ett lag, konstaterade assisterande tränaren Esad Pendek.

0–2 efter fem minuter blev 0–3 efter 13 minuter och en tung uppförsbacke för det ungdomligt präglade Prespa Birlik-laget.

– Vissa spelare hade inte gjort en minuts seniorfotboll innan. Med tanke på de förutsättningarna tyckte jag vi gjorde en rätt bra insats, menade Esad Pendek.

När Räppe i 68:e minuten drabbades av en utvisning var ställningen 0–5 och vägen tillbaka lite för lång för hemmalaget, även om Jerome Courtrai reducerade på straffen som följde på situationen.

– Inte mycket att säga, vi stod upp bra. De hade väl typ sju skott på mål, inte mycket mer. Men det är som det är när man är bottenlag, menade Esad Pendek.

Prespa Birlik
November 22, 2021