Prespa Birlik

Prespa Birlik presenterar stolt nyförvärv!

Oliver Knutsson

Oliver har lång erfarenhet av seniorfotboll trots hans unga ålder, 19. Har har redan hunnit med 4 säsonger som senior. Senaste laget han representerat var han lagkapten i ett framgångsrikt Ystads IF i division 4. Innan han starta i ett seniorlag har han spelat i elitklubben Trelleborgs FF med goda framgångar i deras P15 och P16 lag.

Oliver är en spelare som har bra förståelse i både anfall och försvarsspelet. En ledare som ställer upp för laget både på och utanför planen. Passar in i den profilen som vi har sökt som mittback, hälsar lagets nya tränare Linus Denham.

Olivers tankar kring övergången:

Det känns riktigt kul att komma tillbaka till fotbollen inne i Malmö igen och de känns som början på något väldigt bra, när detta kom upp var de egentligen inte så mycket att tänka på utan bara att köra! Tack vare att jag spelat inne i Malmö innan så vet jag hur tänket och kraven på spelare är och de är något jag saknat dom senaste åren.

Mina tankar kring nästa säsong är att vi ska bli ett bra lag i division 3 och kunna utmana varje lag fullt ut varje match. Och för mig egen del vill jag bara fortsätta utvecklas i rätt miljö och fortsätta bli bättre och bättre!

Prespa Birlik
December 8, 2021