Prespa Birlik

Prespa presenterar sitt andra nyförvärv!

Hampus Dehman

Hampus Dehman kommer närmast från Ystad IF.

Hampus är en spelare som har många egenskaper i anfallsspelet. Hans spetsegenskap är att han har möjligheten att ta sig förbi motståndare i 1mot1 situationer och skapa målchanser på egen hand. Förra säsongen stod han för många avgörande mål och assist, vann även den interna poängligan som ytter.

Hampus kommer tillföra mycket till gruppen med dessa egenskaper på planen. Utanför planen så är det också en jordnära kille som kommer ställa upp för lagets bästa.

Hampus passar väldigt bra i den profil av spelarna som Prespa valt att satsa på 2022.

Hampus tankar efter övergången till Prespa:

Det känns som det är rätt steg att ta för mig. Vill spela i en bra miljö där jag kan utmana mig själv och känns som Prespa är rätt plats just nu. Tror att denna säsongen kommer bli väldigt kul, många derbyn i Malmö. Känns som vi har chans att slåss om de högre positionerna i tabellen.

Återigen välkomnar Prespa Birlik Hampus Dehman.

Prespa Birlik
December 12, 2021