Prespa Birlik

Glada nyheter!

I form av Edin Latifi, kan vi återigen hälsa en ny spelare välkommen till Prespa Birlik.

Linus Dehman: Tränare

-Edin är en spelare som vi är glada att han har valt oss.

Kommer senast ifrån en bra säsong i Lunnarps BK, har innan haft en del erfarenhet av att ha spelat i högre divisioner såsom Österlen FF och även gjort en del matcher i just Prespa Birlik för några år sedan.

Edin är en spelartyp som passar in i den profilen av spelare som kan höja lagets prestationer. Har en grym spelförståelse och vet hur man skall styra tempot i matcherna medhjälp av hans fina passningsfot.

Edin Latifi:

-Det känns kul att få komma tillbaka till Malmö igen och få spela fotboll i Prespa Birlik, även kul att få spela under Linus Dehman igen som jag tror mycket på. Han som tränare tillsammans med Jimmy som jag fått bra intryck av, de kompletterar varandra bra så det känns tryggt och skriva på.

-Inför denna säsongen så hoppas jag och tror att vi kan skapa fram ett bra och slagkraftigt lag med en bra lägsta nivå. Med rätt attityd och om vi fullföljer tränarnas spelidé så tror jag absolut vi hamnar på övre delen av tabellen. Förhoppningsvis så ska vi inom snar framtid upp till division 2 igen.

Varmt välkomment Edin till Prespa Birlik.

Prespa Birlik
December 22, 2021