Prespa Birlik

Lagom till Jul kan vi stolt presentera klubbens senaste nyförvärv i form av Marven Elias

Linus Dehman: Tränare

– Marven har en gedigen spelarbakgrund där han debuterade i Hörby FF i divison 3 som 17 åring. De senaste åren har han hållit till i Sjöbo IF och haft en trygg startplats som högerytterback.

– Marven har många egenskaper både offensivt och defensivt. Visat upp en otrolig explosivitet på träningarna. Bra teknik och vågar utmanar utmana 1 mot 1. Vann även många dueller i försvarsspelet. Intressant spelare som kan överraska många i division 3.

Marven Elias:

– Det känns fantastiskt kul att få jobba med ett så ungt lag som säkerligen är väldigt hungriga och vill bevisa någonting på denna nivån. Prespa är en klubb som man länge hört talas om och det är väldigt spännande att få vara med och bidra med historia till denna klubb.

– Det blir viktigt att etablera sig i 3an och spela bra fotboll. Det ska vara tufft att möta Prespa både hemma och borta och det tror jag att vi har en stor potential till att kunna få det att funka. Så en stark säsong är på siktet och en bra utveckling.

Varmt välkommen Marven och lycka till kommande säsong.

Prespa Birlik
December 25, 2021