Prespa Birlik

Prespa Birlik förstärker backlinjen!

Såhär i mellandagarna kan vi presentera ännu ett nyförvärv inför kommande säsong.

Härmed hälsar vi Viggo Andersson välkommen till Prespa Birlik.

Björn

– Med Viggo får vi in ännu en ung spelare. Viggo kommer senast från en bra säsong i Ystads IF. Spenderat de senaste 2 åren i Ystads IF:s A-lag där han har växt mycket som fotbollsspelare och fått värdefull seniorerfarenhet. Med sitt passningsspel och även positionsspelet i försvaret har Viggo imponerat mycket under provträningarna. Det kommer bli en väldigt nyttig spelare i backlinje som kommer att tillföra mycket i vårt sätt att spela fotboll.

Viggo

– De känns otroligt spännande. Har länge velat ta ett nytt steg i min karriär och känner att detta är det bästa alternativet. Baserat på de få träningar vi haft så känner jag att tempot är helt annat samt att alla som varit och tränat varit väldigt bra och miljön är likaså.

Jag är väldigt spänd inför nästa säsong. Dels för att få spela matcher igen men också för att kunna slåss om första platsen. Jag tror på detta laget och vet om att om alla sköter sitt så vinner vi serien!

Varmt välkommen Viggo och lycka till kommande säsong!

Prespa Birlik
December 29, 2021