Prespa Birlik

Comeback i mittfältet!

Prespa Birlik välkomnar Nasser Khalil tillbaka till KSF Prespa Birlik, som blir den sista nyförvärvet 2021.

Nasser har ett förflutet i Prespa och gör nu alltså comeback. Något år äldre och betydligt mognare i sitt sätt att spela fotboll.

Nasser är en explosiv ytter som har sin främsta styrka i att göra bort sin motståndare i en mot en situationer. Han spelade i det gångna året för Saba Palestina i div 5 där han stundtals dominerade i matcherna.

Björn Peters

Sedan Nasser lämnade klubben har vi följt honom noggrant i hans utveckling, det känns som helt rätt tid för honom att ta nästa steg i utvecklingen och några nivåer upp i seriesystemet. Både klubben och Nasser är medvetna om att hans styrkor är många samt att några av hans svagheter behöver vi jobba på.

Nasser Khalil

Oerhört kul att vara tillbaka, jag har längtat efter detta sedan dagen jag lämnade. När klubben kom i kontakt med mig så var det inga som helst tveksamheter för mig att ta beslutet att återvända. Jag vet vad jag är bra på och tillsammans med ledarstaben så vet jag att jag kommer stärka mina svagheter.

Det har känts bra på träningarna och jag tror att vi kommer bli ett lag att räkna med.

Varmt välkommen Nasser och lycka till kommande säsong!

Prespa Birlik
December 31, 2021