Prespa Birlik

En anfallare presenteras inför 2022, Prespa välkomnar Mahmoud Elghoul.

Jimmie Persson

Jag är väldigt glad att Mahmoud valde att bli en del av det “nya” Prespa. Mahmoud är en ung talangfull forward som redan hunnit med 7 matcher med det BK Olympic-lag som förra säsongen vann division 2. En aggressiv hårt arbetande forward som kommer passa bra in i sättet vi vill spela fotboll. Nu hoppas vi att han kan etablera sig i seniorfotbollen och ta de steg i sin utveckling som han har potential till att göra.

Mahmoud Elghoul

Det känns riktigt bra att skriva på för Prespa. Redan efter de första träningarna så kände jag att detta kommer bli bra. Ser fram emot att börja bära tröjan och bidra med så mycket som möjligt till laget.

Varmt välkommen Mahmoud och lycka till kommande säsong!

Prespa Birlik
January 1, 2022