Prespa Birlik

PB Stärker backlinjen med en stark karaktär. Mohamed Ben Abderrahmen kommer närmast från BK Olympic där han fått mestadels av hans fotbollsfostran. “Momo” som han även kallas har hunnit spela tre träningsmatcher med oss och senast så var han även kapten.

 

 

Jimmie Persson

“Momo” har jag känt till länge då han varit i BK Olympic många år. 

Han är en stark mittback med bra speluppfattning, duktig i duellspelet både längst marken och i luften. Är väldigt driven och målinriktad och ett bra exempel på den typen av spelare vi vill arbeta med.

En ledare i backlinjen som jag tror kan få ett rejält genombrott i år.

 

Mohamed “Momo” Ben Abderrahmen

Det känns jättebra att skriva på för Prespa, jag känner att jag utvecklas här och det är rätt steg i min karriär. Vi håller på att bygga ett bra lag och vi kommer göra bra ifrån oss i år. Det känns väldigt inspirerande.

Prespa Birlik
February 22, 2022