Prespa Birlik

Calle Stockwell gör comeback i Prespa Birlik!

Efter en sejour i FBK Balkan väljer Calle att ansluta sig till Prespa igen.

Linus Dehman

Calle är en forward som jag känner till väldigt väl från tiderna då vi har arbetat tillsammans. Kommer från en period förra året med erfarenhet från att ha varit i Prespa Birlik och med FBK Balkan i division 2.
Calle är en spelare med en del spetsförmågor som ”targetforward”. Bra att kunna vara spelbar felvänd och ta emot uppspel i luften. En väldigt dedikerad spelare som lägger mycket tid utanför fotbollen till att bli bättre, vilket vi värderar väldigt högt. Jag ser framemot att få arbeta med Calle då det finns potential till att bli en toppforward och nå ännu högre nivåer i sitt spel.

Calle Stockwell

Det känns väldigt roligt att göra comeback i Prespa! Tränarna Linus och Jimmie är en stor anledning till att mitt intresse för Prespa väcktes igen. Laget känns hungrigt och ambitiöst och jag ser framemot en framgångsrik säsong med detta laget!
När vi får alla detaljer på plats så tror jag att vi kommer få en hög tabellplacering när serien avslutas i höst. För min egen del känns det som att jag här kan och är redo för att ta stora kliv i min utveckling.

Välkommen tillbaka Calle!

Prespa Birlik
March 29, 2022