Prespa Birlik

Prespa har i sista stund innan seriepremiären lyckats värva Emir Osmanovski från Österlen FF. Emir som 2019 tillhörde just Prespa Birlik har de senaste säsongerna representerat FC Rosengård och nu senast Österlen FF, det blev 13 starter förra säsongen. Emir som i år fyller 22 har tecknat ett avtal som sträcker sig hela 2022.

Jimmie Persson

Ett välkommet tillskott i vår trupp, jag vet att klubben jobbat väldigt hårt med att få in en spelare i Emirs kaliber och det känns såklart väldigt kul. Trots sin unga ålder så kommer Emir tillföra den rutin och erfarenhet som vi saknar i vår unga trupp. Han har redan efter några veckors träning visat att han tydligt vill jobba hårt för att Prespa ska ta sig tillbaka i div 2. Han börjar komma in i vårt spelsätt och när han väl gjort det så blir han otroligt viktig för oss i år.

 

Emir Osmanovski

Det känns väldigt skönt att det äntligen blev klart, har tränat med laget några veckor och är oerhört imponerad av både spelartruppen och ledarstaben. Redan första träningen såg jag hur professionella vårt ledarteam är och det inspirerar mig till att vilja bli bättre och utvecklas. Jag har väldigt höga förväntningar både på mig och mina kamrater, vi vet vilken nivå vi håller och vet att vi behöver prestera på topp för att nå målen vi satt upp internt.

Välkommen till Prespa, Emir!

Prespa Birlik
April 7, 2022