Prespa Birlik

Vladimir Pavlovich Markov är den nya pjäsen i försvaret!
Vlad som kommer från USA och redan har spelat med Malmö City förra året, gör nu en övergång till Prespa.

 

Linus Dehman

Vlad har varit med oss ett tag nu och visat upp en stor vilja under träningarna. Han har kvalitéer i att kunna göra många aktioner både i försvar och anfallsspelet.
En mångsidig spelare som kan spela både som wingback och Centralmittfältare. Jag tror det kommer att vara en nyttig spelare för truppen, både på och utanför planen.

Vladimir Markov

Det känns väldigt bra att skriva på för Prespa. Från min första träning som provspelare har spelarna fått mig att känna mig välkommen, det fanns ingen känsla av att det var distans mellan oss.
De kräver spetskompetens på planen, om något behöver förbättras eller korrigeras kommer de att meddela dig direkt, vilket jag respekterar.
Tränarstaben är professionell, analytisk och anpassningsbar. Så att skriva på för Prespa känns som en fantastisk möjlighet att lära sig och förbättra, vilket jag är tacksam för.
Jag förväntar mig att var och en av oss förbinder sig att göra sitt personliga bästa och lämna allt vi har på planen varje dag. Ja, vi har snubblat lite i början av säsongen, men det är att vänta med en ny trupp. Jag ser drivkraften och kvaliteten hos alla i laget. Efter en tuff helg suckar vi inte, vi kommer tillbaka med en ny energi och fokuserar på att förbättra och anpassa vårt spel. Genom varje individs engagemang för att göra sitt bästa, tror jag att vi kan uppnå ett respektabelt resultat den här säsongen som ett lag.

Vi hälsar Vladimir Markov välkommen till Prespa Birlik.

Prespa Birlik
May 5, 2022