Prespa Birlik

Näste man till att presenteras är ingen mindre än attackeraren Mohamed Yagnobi.
Mohamed som spelat med Liga 06 IF, Ystads IF och Öja, har meriter från Division 5 fotboll och Ungdomsfotboll.

 

Linus Dehman

Mohamed är en ung spelare som är villig till att lära sig nya saker. Han passar bra in bland den profilen av spelare som vi söker till Prespa.

Som spelartyp är han väldigt rörlig och har en bra teknik till att lösa pressade situationer. Han har också stor potential till att kunna bli ännu bättre, bara på den korta tiden han har tränat med oss har han utvecklats. Det skall bli intressant att se hur pass bra han kan bli när han har anpassat sig ännu mer till vårt sätt att spela.

Mohamed Yagnobi

Det känns bra att skriva på för klubben. Jag tycker att Prespa är en klubb med ambitioner och mål. På den korta tiden jag har varit med och tränat har jag känt mig välkommen av alla och jag tycker att jag utvecklas positivt på träningarna, därför tycker jag att skriva på för Prespa är ett bra val.
Jag vill bidra allt jag kan och förväntar mig bara att vinna tillsammans med laget

Vi hälsar Mohamed välkommen till Prespa Birlik.

Prespa Birlik
May 10, 2022