Prespa Birlik

Efter 12 framträdanden i Prespa tröjan har målvakten Wahlfrid Nilsson blivit kallad av Superettan klubben AFC Eskilstuna. Detta skriver dom på sin hemsida.

“Wahlfrid Nilsson är en ung (19) och talangfull målvakt som vi har värvat från KSF Prespa Birlik i division 3 Södra Götaland, tidigare har Wahlfrid representerat Ystads IF och Tomelillas IF. Wahlfrid har stått i 12 matcher för Prespa Birlik hittills under säsongen och värvas in till AFC på utveckling.

Efter träningen blev det lite pratstund med Wahlfrid:
– Det känns bra att komma till AFC, det är ett stort steg att ta sig från division 3 till Superettan så det ska bli spännande att både visa och se vad man går för. Förhoppningsvis får man vara med att hjälpa klubben uppåt.
Det känns jättebra att få möjlighet att kunna utvecklas i en sån miljö och förhoppningsvis känna att kurvan går uppåt.”

Prespa Birlik riktar ett stort tack till Wahlfrid för hans insatser och önskar honom all lycka i framtiden.

Prespa Birlik
July 20, 2022